Wie ben ik

Mijn naam is Maike Roos, 37 jaar jong, fit, sportfreak en enthousiast. Ik heb van mijn grote passie 'sport en coaching' mijn beroep gemaakt.
Ik help mensen graag om goed te bewegen, doelen te bereiken, beter in hun vel te laten zitten en daarbij natuurlijk ook veel plezier te beleven. Ik heb een grote liefde voor sport, mensen, gezond eten en gezond leven. Sport zit echt in mijn genen. In de loop der tijd heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende sporten waaronder roeien, crossfit, wielrennen, trailrunning, survival en stand up paddling. Dagelijks ben ik bezig met sporten en het geven van coaching en training. Mijn passie voor sport en gezondheid in relatie tot goede voeding deel ik graag met anderen.

Naast mijn werk in de sport en het trainen, studeer ik graag en volg ik veel cursussen, workshops en lezingen. Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik graag met mijn familie en vrienden.

Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende sporten en ik ben in 2015 besmet geraakt met het crossfitvirus. Bij onder andere Crossfit 073 en Crossfit Den Bosch heb ik de kans gekregen om met heel veel passie en plezier te coachen. Per december 2018 ben ik gepassioneerd coach bij Elite Benefit Gym. De visie van deze gym, de kwaliteitsstandaarden van Strongfit en de manier van begeleiden/coachen van volwassenen en kinderen sluiten aan bij mijn visie en persoonlijke kernwaarden. Naast mijn werk als coach bij Elite Benefit Gym  ben ik actief als personal trainer. In het watersportseizoen ga ik graag het water op en werk ik met enige regelmaat als stand-up paddle begeleider voor Herman Lieven.

Sinds kort ben ik ook actief als trainer voor Natuurlijk Sportief Den Bosch, waarbij sporten weer buitenspelen wordt. 

Ben je nieuwsgierig naar mij als coach/personal trainer, neem dan gerust contact met mij op.